Vælg totebags fremfor plastikposer

Når jeres gæster handler hos jer, giver I dem sansynligvis en plastikpose med i købet. Har I overvejet, at der er et alternativ, hvor I kan forlænge levetiden betragteligt for den brandingeffekt jeres logo på posen har, og samtidigt tilbyde gæsten en god og langtidsholdbar løsning?

Vi tilbyder totebags i let bomuld med jeres logo eller motiv til næsten ingen penge. Køb 1.000 stk. og få dem til bare kr. 15,95 pr. stk. Sælger I dem eksempelvis til en tier i butikken, koster det jer ikke meget mere end en almindelig plastikpose. Det giver god mening for både jer og jeres gæster – og ikke mindst for miljøet.

Poserne er fremstillet i Øko-tex 100 certificeret bomuld, hvilket vil sige, at de er testet for flere hundrede forskellige sundhedsskadelige kemikalier, og at de med garanti ikke indeholder disse stoffer. I kan således være med til at sikre bæredygtighed for jeres kunder og for miljøet.

Læs mere her (se variant 6)

Hvorfor

Hos grønlunds kan du vælge mellem flere hundrede kvalitetsprodukter, som vi skræddersyer til din butik. De fleste varer, kan du nøjes med at bestille i ganske små antal, og priserne er inklusive alle opstarts- og designudgifter. Og så har grønlunds prisgaranti, der altid sikrer dig varer til en konkurrencedygtig pris. Hos grønlunds sætter vi en ære i at være ualmindeligt grundige – og naturligvis er det altid den samme kontaktperson, der assisterer dig gennem hele forløbet.

Hvornår

Produktionen kører hele året. Vi reagerer omgående på din henvendelse og sørger for, at dine ideer bliver realiseret. Vi har meget korte leveringstider på størstedelen af sortimentet, så du kan have nye, unikke produkter klar i butikken indenfor få uger. Nu kan dine gæster også ta’ kultur oplevelsen med hjem.

Hvordan

Først undersøger og definerer vi sammen, hvilke varetyper og priskategorier jeres kunder efterspørger. Har I ikke fotooptagelser til formålet, løser vi det hurtigt og professionelt. Du får et gratis designforslag på de produkter, du er interesseret i, inden en ordre sættes i gang, og naturligvis er der plads til en grundig korrekturgang. Vi producerer varerne og sørger for, at kvalitet og leveringstid overholdes iht. ordrebekræftelsen.

Hvorhen

Vil du have vores nyhedsbrev (3-4 gange om året), kan du her skrive hvorhen vi skal sende det:
(* skal udfyldes)

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra grønlunds. Jeg accepterer samtidig grønlunds persondata- og privatlivspolitik og kan til hver en tid afmelde mig igen.