Skræddersyede mundbind

gronlunds-nyheder-mundbind

Noget tyder på, mundbind bliver en fast del af vores hverdag, i lang tid fremover. Vi tilbyder derfor nu nogle to typer virkeligt lækre mundbind, som vi skræddersyer med jeres motiv. Begge mundbind kan genbruges og vaskes ved 60 grader. Og begge pakkes enkeltvis i glasklare poser med et flot bagkort trykt i fuldfarve, hvor der er plads til billeder, logo, tekst og andet. Indpakningen gør, at man undgår at røre mundbindene i salgsøjeblikket.

Premium mundbindene har tre lag, to lag blødt bomuld der vender mod ansigtet og et lag silkeblødt mikrofiber yderst. Mundbindet sidder ikke så tæt til ansiget og er derfor meget behageligt at have på – og med god sikkerhed pga. de tre lag stof.

Standard mundbindene er fremstillet i ét lag meget blød og behagelig polyester. Bindet sidder tæt til ansigtet og er nemt at ånde igennem. Fungerer også godt for brillebærere.

Begge mundbind er, ligesom andre “designer-mundbind”, ikke CE-godkendte og må ikke forveksles med mundbind til medicinsk brug. Dette fremgår af emballagen.

Mindste antal er 1.000 stk. som kan fordeles på op til 4 eller 5 forskellige motiver/tryk afhængigt af model, mod en lille merpris pr. ekstra motiv.

Og så er det nemt: Send os en fil med motivet, så returnerer vi med et udkast. Når I har godkendt designet, går der 3 uger, så er mundbindene på vej til jer.

Se mere her:

Ansigtsmasker| Mundbind Premium

Ansigtsmasker| Mundbind Standard