Serier sælger bedre

gronlunds-nyheder-serier
Vi har lagt os i selen for at udvikle nye produkter, hvor produktionsmetoden gør, at det er muligt at lave små serier varer med en minimal investering.
Her er nogle eksempler fra vores Skab dit eget sortiment: (du skal være logget ind på siden for at se priserne)
ClicClac mints 9 motiver fordelt på i alt 540 æsker med lækre mints
Premium køleskabsmagneter 5 motiver fordelt på i alt 500 stk.
Bogmærker med magnet 8 motiver fordelt på i alt 1.000 stk.
Lommespejl med stofbagside 4 motiver fordelt på i alt 1.000 stk.
Brilleklude i lækker emballage 4 motiver fordelt på i alt 1.000 stk.
Sig til hvis du ikke har fået dit personlige PRO-login til siden.

Hvorfor

Hos grønlunds kan du vælge mellem flere hundrede kvalitetsprodukter, som vi skræddersyer til din butik. De fleste varer, kan du nøjes med at bestille i ganske små antal, og priserne er inklusive alle opstarts- og designudgifter. Og så har grønlunds prisgaranti, der altid sikrer dig varer til en konkurrencedygtig pris. Hos grønlunds sætter vi en ære i at være ualmindeligt grundige – og naturligvis er det altid den samme kontaktperson, der assisterer dig gennem hele forløbet.

Hvornår

Produktionen kører hele året. Vi reagerer omgående på din henvendelse og sørger for, at dine ideer bliver realiseret. Vi har meget korte leveringstider på størstedelen af sortimentet, så du kan have nye, unikke produkter klar i butikken indenfor få uger. Nu kan dine gæster også ta’ kultur oplevelsen med hjem.

Hvordan

Først undersøger og definerer vi sammen, hvilke varetyper og priskategorier jeres kunder efterspørger. Har I ikke fotooptagelser til formålet, løser vi det hurtigt og professionelt. Du får et gratis designforslag på de produkter, du er interesseret i, inden en ordre sættes i gang, og naturligvis er der plads til en grundig korrekturgang. Vi producerer varerne og sørger for, at kvalitet og leveringstid overholdes iht. ordrebekræftelsen.

Hvorhen

Vil du have vores nyhedsbrev (3-4 gange om året), kan du her skrive hvorhen vi skal sende det:
(* skal udfyldes)

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra grønlunds. Jeg accepterer samtidig grønlunds persondata- og privatlivspolitik og kan til hver en tid afmelde mig igen.