MuseumShopExchange (MSE) forbinder dig med dine kolleger i branchen. Her får du chancen for at få ryddet op og få gjort plads på dit lager, og samtidigt får du også adgang til dine kollegers overskydende varer. MSE er helt gratis. Du sørger selv for kontakt med køber, forsendelse, fakturering osv., og du bestemmer selv vilkårene for handlen. Vi er glade for at både Organisationen Danske Museer og Museumstjenesten bakker op om MSE.

Gør din chef glad
Undgå at skulle afskrive usolgte varer - og få mere plads på lageret. Opret en annonce på MSE i dag så dine kolleger på museerne i hele landet kan se den - og bestille varen direkte hos dig. På den måde får du realiseret en del af dit varelager og får frigivet kapital - måske til at investere i nye varer til din egen butik. Dine kolleger får nye varer på hylderne, og som en ekstra bonus, undgår vi en del af det enorme ressourcespil og gavner dermed også miljøet.
Serviet

Serviet

Lækre frokostservietter med motiv af Laurits Tuxen. Foliepakket á 10 stk. i cellefan.
26. januar, 2022
Antal visninger: 17
Din indkøbspris (ekskl. moms): 10,40
Notesbog

Notesbog

Notesbog med Laurits Tuxens motiv på forsiden - fremstillet i forbindelse med særudstilling. Notesbogen er A5 størrelse med spiralryg og…
26. januar, 2022
Antal visninger: 28
Din indkøbspris (ekskl. moms): 15,60
Farveblyanter

Farveblyanter

Fint lille sæt farvekridt fra Viking indeholdene 6 farver. Sort, brun, grøn, gul, rød og blå. Halv længde (6,8 x…
26. januar, 2022
Antal visninger: 29
Din indkøbspris (ekskl. moms): 9,00