Køleskabsmagneter skaber god indtjening

gronlunds-nyheder-koeleskabsmagneter01

En kollega i branchen udsendte for nyligt prøver på køleskabsmagneter og et fint introtilbud. Samtidigt understregede de, at køleskabsmagneter er en vare, der skaber rigtigt god indtjening og samtidigt fungerer som god reklame. Inspireret heraf vil vi godt fremhæve nogle af fordelene ved at vælge grønlunds køleskabsmagneter i premium kvalitet.

♦ Med udgangspunkt i vores normale prisliste-priser, og ikke som konkurrenten et introtilbud, har I en større avance på salget af vores magneter. (Typisk 14-18%*)

♦ Formatet på vores magneter er 43% større

♦ Vores magneter er pakket enkeltvis i glasklare poser, der beskytter mod ridser og fungerer som salgsemballage – evt. med påsat stregkodelabel.

♦ Vores magneter trykkes i en speciel trykteknik, der er godkendt til tryk af kunstværker af nogle af Europas største kunstmuseer.

♦ Vores magneter er produceret med nøje udvalgte materialer herunder FSC-certificeret papir og karton. Det færdige produkt er laboratorietestet og overholder grænserne i legetøjsdirektivet EN 71-3.

♦ Vi har produceret varer for kunstmuseer og andre seværdigheder i 90 år – og har produceret køleskabsmagneter i 15 år.

Og naturligvis er priserne inkl.:

• Opsætning
• Billedbehandling
• Udkast tilsendt som PDF inkl. op til 3 korrekturer
• Levering på 3 til 4 uger

Vi tilbyder også:

• Souvenirmagneter til markant lavere priser og næsten tilsvarende kvalitet
• Magneter i format 65×65 mm, 90×65 mm og 117×40 mm
• Glossy magneter i mange former og størrelser

• 3 displayløsninger
• Mulighed for ilægning af lille info-folder i hver pose
• Alternative emballageløsninger med mulighed for gengivelse af logo, fotos, tekst og stregkode

• Og naturligvis muligheden for at få besøg af en fotograf, der kan lave de fotooptagelser, I skal bruge, hurtigt, billigt og effektivt.

*) 500 magneter i format 55×80 koster kr. 10,90 i indkøb og sælges for kr. 28,-
Priserne er ekskl. moms.

Hvorfor

Hos grønlunds kan du vælge mellem flere hundrede kvalitetsprodukter, som vi skræddersyer til din butik. De fleste varer, kan du nøjes med at bestille i ganske små antal, og priserne er inklusive alle opstarts- og designudgifter. Og så har grønlunds prisgaranti, der altid sikrer dig varer til en konkurrencedygtig pris. Hos grønlunds sætter vi en ære i at være ualmindeligt grundige – og naturligvis er det altid den samme kontaktperson, der assisterer dig gennem hele forløbet.

Hvornår

Produktionen kører hele året. Vi reagerer omgående på din henvendelse og sørger for, at dine ideer bliver realiseret. Vi har meget korte leveringstider på størstedelen af sortimentet, så du kan have nye, unikke produkter klar i butikken indenfor få uger. Nu kan dine gæster også ta’ kultur oplevelsen med hjem.

Hvordan

Først undersøger og definerer vi sammen, hvilke varetyper og priskategorier jeres kunder efterspørger. Har I ikke fotooptagelser til formålet, løser vi det hurtigt og professionelt. Du får et gratis designforslag på de produkter, du er interesseret i, inden en ordre sættes i gang, og naturligvis er der plads til en grundig korrekturgang. Vi producerer varerne og sørger for, at kvalitet og leveringstid overholdes iht. ordrebekræftelsen.

Hvorhen

Vil du have vores nyhedsbrev (3-4 gange om året), kan du her skrive hvorhen vi skal sende det:
(* skal udfyldes)

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra grønlunds. Jeg accepterer samtidig grønlunds persondata- og privatlivspolitik og kan til hver en tid afmelde mig igen.