Vi arbejder hele tiden på en bæredygtig udvikling og vælger så vidt muligt produktionssteder og metoder, som tilgodeser miljøet og som respekterer medarbejderne på produktionsstedet, individet og dets rettigheder.

Størstedelen af vores produktion foregår i Europa og hos leverandører, som vi har arbejdet med i mange år, hvor vi løbende sikrer os, at arbejdsforhold og respekten for miljøet, er tilgodeset. Størstedelen af de papirvarer vi fremstiller trykkes på FSC-certificeret papir. Vi bruger miljøvenlige trykfarver – og for eksempel producerer vi vores populære træprodukter (bl.a. magneter og nøgleringe) på en fabrik i Italien, der energimæssigt er selvforsynende ved hjælp af sol-paneler – og som alene benytter FSC-certificeret træ i produktionen og kemikaliefri farver til at trykke motiverne med.

Fremover kan vi tilbyde at Svanemærke de fleste af vores tryksager helt uden merpris for vores kunder. Svanemærket er det officielle europæiske miljømærke der garanterer, at produktet er produceret med størst mulig respekt for miljøet. Læs mere om Svanemærket her.