GDPR beskytter dig

GDRP-til-nyheder

Hos grønlunds passer vi godt på vores data – herunder dine personfølsomme data. Det har vi altid gjort.

I forbindelse med de skærpede EU-regler har vi gennemgået vores rutiner og kontroleret sikkerheden og har samtidigt opdateret vores betingelser, så de lever op til EU’s krav. Det betyder i korte træk, at vi har opdateret:

· Information om hvilke oplysninger vi samler
· Hvordan vi bruger oplysningerne – og hvorfor
· Hvordan du kan få slettet eller få indsigt i oplysningerne

Vi indsamler kun personlige oplysninger i forbindelse med, at du selv har givet os disse oplysninger ved gennemførsel af en ordre, deltagelse i en undersøgelse, tilmelding af nyhedsbrev eller lignende. Her gemmer vi kun oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresser.

Dine personlige oplysninger afgives alene til tredjepart i forbindelse med, at du bestiller varer hos grønlunds. Det betyde, at din adresse, telefonnummer og email-adresse kan blive videregivet til fragtmanden, der skal levere varerne.

Producerer vi varer for dig, der indeholder personoplysninger (f.eks. visitkort) vil dine personlige oplysninger indeholdt i publikationen blive videregivet til trykkeriet.

Du kan læse de opdaterede betingelser her

Hvorfor

Hos grønlunds kan du vælge mellem flere hundrede kvalitetsprodukter, som vi skræddersyer til din butik. De fleste varer, kan du nøjes med at bestille i ganske små antal, og priserne er inklusive alle opstarts- og designudgifter. Og så har grønlunds prisgaranti, der altid sikrer dig varer til en konkurrencedygtig pris. Hos grønlunds sætter vi en ære i at være ualmindeligt grundige – og naturligvis er det altid den samme kontaktperson, der assisterer dig gennem hele forløbet.

Hvornår

Produktionen kører hele året. Vi reagerer omgående på din henvendelse og sørger for, at dine ideer bliver realiseret. Vi har meget korte leveringstider på størstedelen af sortimentet, så du kan have nye, unikke produkter klar i butikken indenfor få uger. Nu kan dine gæster også ta’ kultur oplevelsen med hjem.

Hvordan

Først undersøger og definerer vi sammen, hvilke varetyper og priskategorier jeres kunder efterspørger. Har I ikke fotooptagelser til formålet, løser vi det hurtigt og professionelt. Du får et gratis designforslag på de produkter, du er interesseret i, inden en ordre sættes i gang, og naturligvis er der plads til en grundig korrekturgang. Vi producerer varerne og sørger for, at kvalitet og leveringstid overholdes iht. ordrebekræftelsen.

Hvorhen

Vil du have vores nyhedsbrev (3-4 gange om året), kan du her skrive hvorhen vi skal sende det:
(* skal udfyldes)

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra grønlunds. Jeg accepterer samtidig grønlunds persondata- og privatlivspolitik og kan til hver en tid afmelde mig igen.