Fotografering med 100% frihed

Med over 35 års erfaring med fotografi, tilbyder vi de fleste typer opgaver løst hurtigt og professionelt. Vi arbejder med farvekalibreret udstyr og leverer altid billederne i fuld opløsning, evt. retoucheret, fritlagt eller manipuleret – helt som I ønsker det.

Billederne leverer vi i fuld opløsning og I kan frit benytte dem i jeres daglige arbejde, uanset om det er til annoncer, tryksager, web, SoMe eller andet. Her skal ikke anmodes om tilladelser og her skal ikke betales yderligere end timeprisen.

På nogle få, effektive timer kommer vi langt – og du vil opleve, at du ved at lade os løse opgaven, får klare kvalitative og økonomiske fordele.

Skal billederne bruges til fremstilling af produkter hos os, får du yderligere den fordel, at fotografen er med i processen fra planlægningen af projektet til det færdige produkt bliver trykt.

gronlunds-fotografering-onsite

På Christiansborg havde vi fornøjelsen at lave fotooptagelser af alle Bjørn Nørgaards 17 gobeliner i Riddersalen. Det var en stor udfordring, både fordi gobelinerne rent fysisk er store – men også fordi flere andre fotografer havde forsøgt at løse opgaven, uden at kunden var rigtig tilfreds.

gronlunds-fotografering-retouche

Før du får billederne tilsendt, skal de populært sagt “fremkaldes”. Det foregår i Adobe Lightroom – og her bliver billederne justeret ind, så farver, skarphed, linier og andet rettes ind efter kundens ønsker. Vi kan også udføre decideret manipulation af billederne, hvis det ønskes.

gronlunds-fotografering-portraet

Portrætfoto på studie eller hos kunden er også en mulighed. Afhængigt af hvad du ønsker, tager vi en stribe billeder, som i stil og stemning passer dig. De fleste bliver overrasket over hvor nemt og hurtigt det går – og faktisk er de fleste også overraskede over hvor godt resultatet er!