Corporate Social Responsibility

Hos grønlunds arbejder vi hele tiden på en bæredygtig udvikling og vælger så vidt muligt produktionssteder og metoder, som tilgodeser miljøet og som respekterer medarbejderne på produktionsstedet, individet og dets rettigheder. Vi forsøger også at samle så stor en del af produktionen tæt på vores kunder, for at undgå unødigt ressourcespild til transport.

Størstedelen af vores produktion foregår i Europa og hos leverandører, som vi har arbejdet med i mange år, og hvor vi løbende sikrer os at arbejdsforhold og respekten for miljøet er tilgodeset. Størstedelen af de papirvarer vi fremstiller, trykkes på FSC-certificeret papir. Vi bruger miljøvenlige trykfarver – og f.eks. produceres vores populære træprodukter (bl.a. magneter og nøgleringe) på en fabrik i Italien, der energimæssigt er selvforsynende ved hjælp af solpaneler – og som alene benytter FSC-certificeret træ i produktionen og kemikaliefri farver til at trykke motiverne med.

UNICEF/UN0121377/Moreno Gonzales

UNICEF

Efter anden verdenskrig blev Unicef oprettet for at hjælpe de børn der sultede og led efter den lange krig. I dag arbejder de for alle børns rettigheder – verden over. Jeg har personligt støttet organisationen i mange år – og har siden 2018 også valgt at støtte dem med et fast årligt bidrag, som Erhvervshjælpere.

Kraeftensbekaempelse, erhvervspartner-logo-uden-dato

Kræftens Bekæmpelse

1 ud af 7 danskere rammes af kræft, mens de er på arbejdsmarkedet. Derfor har vi på grønlunds siden 2009 valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse i deres arbejde med at forske i og bekæmpe kræft, i et Erhvervsparterskab.

TeamRynkeby

Team Rynkeby

I 2022 donerede Team Rynkeby 77,9 mil. kroner til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme. Det initiativ har vi valgt også støtte. Vi håber, vores bidrag kan gøre en forskel.

MyAfricanChild_new

My African Child

I efteråret sendte vi en stak af vores bøger om Danmark med til det nordlige Tanzania, hvor My African Child arbejder for at skabe et trygt netværk og et solidt fundament for børnene, blandt andet ved hjælp af en skoleuddannelse. På billedet viser Philimini et eksemplar af bogen ”Welcome to Denmark”  som alle familierne har fået af My African Child, sponsoreret af grønlunds.