Corporate Social Responsibility

Hos grønlunds arbejder vi hele tiden på en bæredygtig udvikling og vælger så vidt muligt produktionssteder og metoder, som tilgodeser miljøet og som respekterer medarbejderne på produktionsstedet, individet og dets rettigheder.

Størstedelen af vores produktion foregår i Europa og hos leverandører, som vi har arbejdet med i mange år, og hvor vi løbende sikrer os at arbejdsforhold og respekten for miljøet er tilgodeset. Størstedelen af de papirvarer vi fremstiller, trykkes på FSC-certificeret papir. Vi bruger miljøvenlige trykfarver – og f.eks. produceres vores populære træprodukter (bl.a. magneter og nøgleringe) på en fabrik i Italien, der energimæssigt er selvforsynende ved hjælp af solpaneler – og som alene benytter FSC-certificeret træ i produktionen og kemikaliefri farver til at trykke motiverne med.

På det sociale plan ønsker vi også at gøre en forskel. Vi har gennem en årrække støttet Kræftens Bekæmpelse med et årligt bidrag – og har i 2018 valgt også at støtte Unicef i deres arbejde med at hjælpe verdens mest udsatte børn, som erhvervshjælperere.

I efteråret sendte vi en stak af vores bøger om Danmark med til det nordlige Tanzania, hvor My African Child arbejder for at skabe et trygt netværk og et solidt fundament for børnene, blandt andet ved hjælp af en skoleuddannelse. På billedet viser Philimini et eksemplar af bogen ”Welcome to Denmark”  som alle familierne har fået af My African Child, sponsoreret af grønlunds.