Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra grønlunds. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og grønlunds. 

Kun erhverv
grønlunds producerer og leverer alene varer til virksomheder.

Betaling og rente
grønlunds kan modtage betalinger med VISA og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Er du kontokunde og har PRO-login får du hos kredit hos grønlunds. Yder vi kredit på leverancen og falder betalingen efter forfaldsdatoen, beregner vi rente og opkræver et rykkergebyr på kr. 100,-

Priser, moms og fragt
Ved specialfremstilling af varer, kan det endeligt leverede antal svinge +/- 10% henhold til Grafisk Arbejdsgiverforenings bestemmelser. Hvis andet ikke er nævnt, er priserne angivet ekskl. moms og fragt.
Alle de vejledende priser på sider er inkl. moms. Når du er logget ind og har adgang til dine konto-kunde priser, ser du disses ekskl. moms. Alle beløb er i DKK.

Levering
grønlunds efterstræber at ordrer indgået før kl. 12:00 bliver afsendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12:00 bliver afsendt næstekommende hverdag. grønlunds sørger for levering med Danske Fragtmænd eller anden transportør til dig på den dato der er aftalt.  grønlunds kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos transportøren.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til info@gronlunds.dk eller pr. post til grønlunds, Gydevang 39-41, 3450 Allerød. Varereturnering kan kun ske mod forudgående aftale.

Oplysningspligt
Aftaler/ordrer indgås på dansk eller engelsk og opbevares af os i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå aftalerne via vores hjemmeside. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af aftalen pr. e-mail, så send en e-mail til os på info@gronlunds.dk

Vi tager forbehold for prisændringer, trykfejl og ændringer i produkternes specifikationer.