50 års jubilæum

gronlunds-nyheder-legoland50aar

I år fejrer LEGOLAND i Billund 50 års jubilæum. Parken åbnede nemlig 7. juni 1968 og var allerede første år en stor succes. Parken er flere gange blevet udvidet og mange nye forlystelser er kommet til gennem årene.

Helt fra starten var LEGO Toget, Trafikskolen og Indianerbopladsen en del af oplevelsen – og helt fra starten var grønlunds med. Vi har nu i 50 år fremstillet varer til butikkerne i LEGOLAND – og i anledningen af jubilæet, har vi også haft fornøjelsen af at fremstille en jubilæums-køleskabsmagnet.

Vi er stolte og taknemmelige over at have arbejdet med en af Danmarks førende turistvirksomheder i så mange år – og vil gøre alt hvad vi kan for, at samarbejdet kan fortsætte i mange år fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvorfor

Hos grønlunds kan du vælge mellem flere hundrede kvalitetsprodukter, som vi skræddersyer til din butik. De fleste varer, kan du nøjes med at bestille i ganske små antal, og priserne er inklusive alle opstarts- og designudgifter. Og så har grønlunds prisgaranti, der altid sikrer dig varer til en konkurrencedygtig pris. Hos grønlunds sætter vi en ære i at være ualmindeligt grundige – og naturligvis er det altid den samme kontaktperson, der assisterer dig gennem hele forløbet.

Hvornår

Produktionen kører hele året. Vi reagerer omgående på din henvendelse og sørger for, at dine ideer bliver realiseret. Vi har meget korte leveringstider på størstedelen af sortimentet, så du kan have nye, unikke produkter klar i butikken indenfor få uger. Nu kan dine gæster også ta’ kultur oplevelsen med hjem.

Hvordan

Først undersøger og definerer vi sammen, hvilke varetyper og priskategorier jeres kunder efterspørger. Har I ikke fotooptagelser til formålet, løser vi det hurtigt og professionelt. Du får et gratis designforslag på de produkter, du er interesseret i, inden en ordre sættes i gang, og naturligvis er der plads til en grundig korrekturgang. Vi producerer varerne og sørger for, at kvalitet og leveringstid overholdes iht. ordrebekræftelsen.

Hvorhen

Vil du have vores nyhedsbrev (3-4 gange om året), kan du her skrive hvorhen vi skal sende det:
(* skal udfyldes)

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra grønlunds. Jeg accepterer samtidig grønlunds persondata- og privatlivspolitik og kan til hver en tid afmelde mig igen.